Perfect CRM

O platformă de marketing digital și vânzări integrată,
în cloud, extrem de puternică, foarte ușor de utilizat,
care pune împreună toate instrumentele
de care au nevoie marketerii sau echipele de vânzări.

Perfect CRM


este o aplicație complexă care generează, automatizează și gestionează relațiile cu clienții dvs., ajutându-vă să generați și să optimizați venituri din oportunități profitabile.

perfectcrm

PERFECT CRM integrează într-o singură platformă: Campanii de marketing, Contacte, Liste de marketing, Vânzări, Produse, Liste de prețuri, KPI Vânzători, Activități, Cotații, Oportunități, Campanii de email/SMS/Whatsapp/Calls împreună cu aplicațiile online Perfect Landing, Perfect Shop și Perfect Helpdesk. Perfect CRM include și aplicația de eFacturare Perfect Invoice.

Perfect CRM este o aplicație de Management al Relațiilor cu Clienții care vă ajută să vă gestionați automat Contactele, să le faceți Scoringul și să le Etichetați pentru le profila, să generați Liste de Marketing ținând cont de profilul lor, să faceți Cotații și să urmăriți Oportunitățile/Ofertele pe care le faceți lor.

Perfect CRM este în același timp un „calculator” cuprinzător care arată eficiența campaniilor tale de marketing digital și care îți oferă instrumentele pentru a le îmbunătăți continuu.

Perfect CRM vă oferă instrumentele pentru a genera campanii de emailing, SMS, Whatsapp și apeluri.

perfect crm

 • Setare facilă
 • BI foarte puternic
 • Grafice, Căutare Avansată
 • Export în toate formatele
 • Generator Campanii
 • ROI pentru Campanii, Proiecte
 • Bibliotecă Documente
 • Costuri Task-uri în valute multiple

campanii

campanii

Folosind PERFECT CRM puteți construi Planuri de Marketing remarcabile care sunt structurate astfel: fiecare Plan de Marketing conține mai multe Campanii, fiecare Campanie conține mai multe Proiecte de Marketing, fiecare Proiect de Marketing conține mai multe Task-uri, fiecare Task are asociate Costuri generate de terți sau resurse proprii. Campaniile pot fi construite de la zero sau pot fi generate folosind Generatorul de campanii care reunește cele mai de succes proiecte de marketing.

proiecte marketing

Proiectele de Marketing sunt unitatea de bază a Campaniilor de Marketing. La nivel de proiect, putem calcula costurile și, de asemenea, veniturile generate de conturi. Pentru fiecare Proiect de Marketing putem calcula rentabilitatea investiției. Proiectele marcate TOP, proiecte care generează o mulțime de clienți potențiali și venituri, pot fi selectate și pot fi folosite pentru a genera o nouă Campanie. Noua campanie optimizată va aduce mai multe venituri. În acest fel, rentabilitatea campaniilor va fi din ce în ce mai mare.

task-uri

Task-urile sunt componentele unui Proiect de Marketing. Limitele de timp ale Proiectului sunt date de datele la care sunt finalizate Task-urile.

probleme

Problemele legate de Proiecte de Marketing pot fi enumerate și rezolvate cât mai curând posibil de către management sau șeful de proiect.

provideri

Furnizorii de servicii sunt terți care ne ajută să finalizam sarcinile. Putem enumera aici: designeri, tipografii, etc.

resurse

Resursele proprii influențează costul Proiectelor de Marketing, astfel încât le putem măsura contribuția în ore.

perfect contacts

 • Setare facilă
 • BI foarte puternic
 • Grafice, Căutare Avansată
 • Export în toate formatele
 • Conturi / Lead-uri
 • Scoring, Tag-uri Conturi
 • Călătoria clienților
 • Clic 2 Email, SMS. Whatsapp, Call

contacte

conturi

Conturile sunt Companii sau Persoane cu toate informațiile necesare completate, nume, adresă, e-mail, numele companiei, conturi bancare, domeniu de activitate, etichete, scoring, lista persoanelor de contact, locația pe harta, liste de marketing, activități, cotații, oportunități etc. Puteți trimite un e-mail, un SMS sau un mesaj Whatsapp sau să faceți un apel telefonic făcând clic pe un buton, la persoana de contact. Vă puteți abona sau dezabona manual clienții din diferite liste de marketing.

scoring

Puteți defini mai multe sisteme de scoring pentru a vă evalua conturile din diferite perspective. Le puteți face scoringul luând în considerare mai multe criterii, cum ar fi bugetul, timpul estimat de achiziție, locația, autoritatea lor etc. În același mod, puteți eticheta conturile pentru a le filtra mai ușor. Având scoringul și etichetele conturilor, le puteți profila și genera liste de marketing customizate.

lead-uri

De exemplu, lead-urile pot conține doar adresa de e-mail, dar totuși pot fi contactați prin campanii de e-mail. Puteți importa lead-uri din Excel, Facebook etc. Puteți face întregul set de activități cu aceștia, campanii de e-mail/SMS/Whatsapp/Apeluri. Prospecții din PERFECT LANDING, Clienții din PERFECT SHOP și Abonații din PERFECT HELPDESK sunt copiați automat în Lead-uri.

liste marketing

Listele de Marketing conțin conturi și/sau lead-uri selectate în funcție de diferite criterii. Sunt utilizate în principal pentru campanii de e-mail, SMS, Whatsapp și apeluri. Listele de Marketing în sine pot fi manipulate folosind operațiuni precum: Adăugați la, Scădeți din, Mutați la. Listele de Marketing sunt generate automat utilizând Generatorul de Liste de Marketing pentru Conturi, Generatorul de Liste de Marketing pentru Leaduri sau când mutați Lead-urile în Conturi, de exemplu.

perfect catalog

 • Setare facilă
 • BI foarte puternic
 • Grafice, Căutare Avansată
 • Export în toate formatele
 • Furnizori, Brand-uri
 • Coeficienții de preț
 • Prețuri în mai multe valute
 • Taxă pe produs

catalog

setări

Setați greutățile, lungimile, atributele text ale produselor (cum ar fi culorile, alb, roșu, albastru), atributele valorice (cum ar fi garanția, 12 luni, 24 luni etc.), mărcile, taxele, categoriile, subcategorii și subsubcategorii. Logo-ul brand-ului pe care îl adăugați în Brands va fi folosit pentru a înlocui automat fotografia produsului în cazul în care lipsește. Taxele vor fi stabilite pentru fiecare produs conform legislației țărilor referitoare la companii sau persoane.

furnizori

Puteți adăuga pentru fiecare furnizor, detaliile acestuia, persoanele de contact, moneda furnizorului împreună cu coeficienții de cost și preț. Pentru calcularea costului produsului aveți seturi de coeficienți de cost care vă ajută să modificați în cel mai scurt timp costul tuturor produselor. Pentru prețurile de vânzare a produselor, puteți avea până la 4 niveluri de parteneri, cum ar fi Bronz, Argint, Aur etc., și mai multe seturi de coeficienți pentru a ajusta toate prețurile din mers. În acest fel puteți păstra o marjă sănătoasă pentru întregul catalog fără a modifica prețurile produselor unul câte unul. Trebuie să cunoașteți marja produselor pentru calculul ROI (Return of Investment) al campaniilor de marketing. Există o opțiune de meniu FAST EDIT în care puteți edita costul și prețurile pentru cantități mari de produse sau pentru produse importate din Excel, XML sau JSON.

catalog

Produsele au multe setări, cum ar fi niveluri de preț pentru parteneri, coeficienți de preț, monede, greutate, lungime, atribute, categorii, fișiere atașate, numărul fotografiilor și numărul câmpurilor pentru specificații. Există comutatoare pentru: produse active, produse online, produse contabile, produse de export etc. Puteți selecta produse pentru a construi și exporta în toate formatele (Excel, XML, Word, PDF etc.) liste de prețuri personalizate. Există o opțiune de meniu FAST EDIT unde puteți edita cantități mari de produse.

perfect shop

Cu ajutorul produselor din catalog puteți configura un magazin online în mai multe limbi, ușor de utilizat, responsive, incredibil de simplu, care poate fi configurat ca un Magazin, B2B, Sistem de Comandă sau Catalog Online.

PERFECT SHOP

perfect sales

 • Setare facilă
 • BI foarte puternic
 • Grafice, Căutare Avansată
 • Export în toate formatele
 • Pipeline-uri multiple
 • Cotații în mai multe valute
 • Export Proforma/Invoice
 • Calcule extinse ale marjei

vânzări

vânzători

Vânzătorii sunt agenții de vânzări care operează CRM-ul. Puteți seta KPI-uri pentru fiecare vânzător în funcție de vânzări, marjă, clienți potențiali noi sau numărul de activități (numar apeluri, numar vizite, etc.) pentru orice perioadă de timp (lună, trimestru etc.). Puteți defini mai multe echipe de vânzători pentru a împărți veniturile companiei pe canale de vânzări.

cotații

Fiind o platformă multi-valută puteți face cotații folosind mai multe valute, calculând pentru fiecare articol marja ca valoare sau procent și subtotalurile pentru fiecare valută. Puteți genera cotații din comenzile PERFECT SHOP dacă doriți să modificați comanda clientului (cantitatea articolelor, prețuri speciale etc.) economisind timpul vânzătorilor.

Oportunități

Puteți defini mai multe pipeline-uri de oportunități. Oportunitățile reprezintă urmărirea în timp a cotațiilor sau a comenzilor magazinului online PERFECT SHOP pe care le-ați făcut pentru un anumit cont. Pentru o mai bună reprezentare, aveți o vizualizare Kanban (reprezentare grafică) a oportunităților. Aveți rapoarte separate pentru veniturile de oportunități din cotații sau veniturile de oportunități din comenzile magazinului online.

activități

Activități precum apeluri telefonice, e-mailuri, sms, whatsapp pot fi stocate individual sau la nivel de Listă de Marketing și pot fi urmărite în Calendare. Puteți număra toate activitățile care au fost efectuate de vânzători pentru un cont.

perfect tools

 • Campanii emailing
 • Campanii SMS
 • Campanii Whatsapp
 • Campanii apeluri telefonice
 • Limitați campaniile după cum doriți
 • Template-uri Predefinite
 • Manager fotografii
 • Înregistrare automată activități

instrumente

campanii emailing

Creați template-uri de e-mail HTML pentru activitățile de marketing și template-uri predefinite pentru a vă contacta clienții. Trucul este că puteți utiliza mai multe servere SMTP (Local Host, Gmail, Gunmail, Mailchimp etc.) pentru campaniile de e-mail care urmăresc numărul de e-mailuri trimise astfel încât să rămână în limitele zilnice/perioadele stabilite de ISP-ul dumneavoastră. Înregistrați-vă pe site-ul furnizorului, obțineți-vă acreditările și urmați recomandările privind porturile și protocoalele.

campanii sms

Creați template-uri SMS pentru activitățile de marketing și template-uri predefinite pentru a vă contacta clienții. Integram mai mulți furnizori de SMS-uri din care să alegeți. Puteți urmări numărul de SMS-uri trimise astfel încât să rămână în limitele zilnice/perioadei stabilite de furnizorul dvs. Gateway-ul implicit va fi folosit pentru a trimite SMS-uri rapide etc. Înregistrați-vă pe site-ul furnizorului, obțineți-vă acreditările și urmați recomandările privind formatul numerelor de telefon și lungimea mesajului SMS.

campanii whatsapp

Creați template-uri Whatsapp pentru activitățile de marketing și template-uri predefinite pentru a vă contacta clienții. Integram mai mulți furnizori Whatsapp din care să alegeți. Puteți urmări numărul de Whatsapp trimise astfel încât să rămână în limitele zilnice/perioadei stabilite de furnizorul dumneavoastră. Setul de gateway implicit va fi folosit pentru a trimite Whatsapp rapid etc. Înregistrați-vă pe site-ul furnizorului, obțineți-vă acreditările și urmați recomandările privind formatul numerelor de telefon, lungimea mesajului și frecvența.

campanii apeluri telefonice

Integram mai mulți furnizori de servicii de telefonie în cloud din care să alegeți. Trebuie să vă înregistrați pe site-ul lor, să introduceți acreditările și să faceți clic pentru a apela orice număr. În secțiunea Utilizatori de sistem, puteți seta numărul de telefon și numărul de apel intern al fiecărui utilizator.

perfecționează

campaniile de marketing
află cum

caracteristici crm.

obiective campanii

Puteți configura campanii de marketing cu obiective precise, cum ar fi numărul de clienți potențiali noi, ținte de vânzări, ținte de marjă și ținte de cost.

generator campanii

Pe baza ROI-ului proiectelor de marketing anterioare, platforma poate genera noi campanii cu toate proiectele și task-urile de marketing de care aveți nevoie.

proiecte marketing A/B

Puteți configura proiecte de marketing A/B simplu, cu coduri diferite. Puteți compara rentabilitatea investiției proiectelor A/B și puteți ajusta abordarea de marketing.

produse

Puteți construi și actualiza rapid liste de produse cu caracteristici precum 4 niveluri de preț, multi-valută, categorii, fotografii, brand-uri, mai multe câmpuri de specificații etc.

marketing bazat pe client

Puteți configura în câteva minute campanii personalizate care includ proiecte de marketing care se potrivesc profilurilor clienților dvs. Puteți grupa campaniile după planuri de marketing.

călătoria clientului

Călătoria Clientului se face automat de către sistemul având 5 etape: Vizitator, Prospect, Contact de marketing, Contact de vânzări și Client.

Perfect CRM

roi campanii

Perfect CRM

călătoria clientului

Perfect CRM

scoringul clientului

Perfect CRM

etichetarea clientului

Începeți perioada de probă gratuită de 3 luni, astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

vizionați toate videoclipurile

Invatați cum să utilizați Aplicațiile sau Modulele noastre vizionând toate videoclipurile noastre.

Toate Videoclipurile

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632