planuri de licențiere

testați Perfect CRM, Perfect Landing, Perfect Shop, Perfect Inventory, Perfect Invoice, Perfect Helpdesk
comandați o licență gratuită sau cumpărați o licență profesională

licențiere.

Din Perfect Campaigns Shop puteți comanda licența de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta proiectele de marketing și vânzări.pasul 1. evaluează


Pentru a începe evaluarea caracteristicilor platformei noastre, vă rugăm să vă înregistrați în platforma noastră și să vă autentificați. De îndată ce accesați platforma, puteți răsfoi baza noastră de date Example având la dispoziție toate modulele. Drepturile dumneavoastră de editare sunt limitate, așa că nu puteți deteriora nimic. Toate modulele au date, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință cum sunt organizate informațiile.step 2. cont gratuit

Dacă crezi că platforma este ceea ce îți dorești, comandă gratuit o licență și deschide un cont. In acest fel poți să introduci propriile tale date, să testezi toate funcțiunile, să faci exporturi, căutări avansate, diagrame, grafice Gantt și calendare.

Pentru a obține licența și a deschide un cont gratuit, accesați Magazinul Perfect Campaigns unde puteți adăuga licența gratuită în coș și apoi comanda. Persoana care plasează comanda pentru licența gratuită va fi administratorul contului dvs. După confirmarea setării contului din partea noastră, administratorul contului poate invita un alt coleg să se alăture acestui cont. Colegul trebuie să fie înscris pe platformă înainte de a trimite invitația. De îndată ce colegul este înregistrat, atunci când se conectează din nou, va accesa contul nou setat.

Licența gratuită este disponibilă numai pentru Perfect CRM. Dacă doriți să comandați propria aplicație Landing Page, Shop, Helpdesk, trebuie să plătiți licențele în avans, deoarece acest proces necesită setări individuale ale serverului (setările fac conectarea aplicațiilor online la domeniul dvs. sau la butoanele sau linkurile site-ului dvs.). Oricum, administrarea Back office-ul Landing Page, Shop, Helpdesk se face din platformă și poate fi testat folosind licența de probă. Dacă doriți să experimentați modul de funcționare al aplicațiilor online, puteți exersa cu Landing Example, Shop Example, Helpdesk Example.

Contul gratuit are limitări în ceea ce privește numărul de înregistrări.step 3. comandă licență profesională

Dacă vă place platforma și doriți să o utilizați în continuare fără limitări, puteți plasa o altă comandă pentru modulele pe care doriți să le utilizați. Licentele pot fi comandate pentru perioade de 3 luni. Vă rugăm să citiți Termenii și condițiile noastre înainte de a comanda.


module.

Perfect Campaigns vă oferă cel mai bun rezultat pentru cea mai mică investiție. Puteți comanda orice combinație a următoarelor module.

01

Perfect CRM

Campanii de marketing, generator de campanii, diagrame Gantt, contacte, liste de marketing, CRM cu mai multe pipeline-uri, afișare Kanban, activitățile vânzătorilor, KPI, campanii de e-mail/SMS/Whatsapp/apeluri, multe integrări, template-uri HTML.

începând de la 15 Euro/utilizator/lună

02

Perfect Landing

Generator de site-uri Do It Yourself, mai multe limbi, dicționare, formular de înregistrare clienți, pagină de termeni, teme de culoare.

începând de la 6 Euro/utilizator/lună

03

Perfect Shop

Platforma de comerț electronic Do It Yourself poate fi configurată: Catalog/Sistem de comandă/B2B/Magazin, design modular, multi-valută, 4 niveluri de preț pentru parteneri, teme de culoare, promoții automate, plăți: Stripe, Paypal, livrare: multi- zone de expediere, vouchere, gestionare comenzi, template-uri HTML pentru documente.

începând de la 9 Euro/utilizator/lună

04

Perfect Helpdesk

Platformă de gestionare a tichetelor de asistență, grupuri de utilizatori, mesaje predefinite, autentificare sau acces liber, template-uri HTML pentru tichete și documente, bază de cunoștințe, arhitectură arborescentă, articole și videoclipuri Youtube.

începând de la 7 Euro/utilizator/lună

05

Perfect Inventory

Platformă de gestionare a stocurilor, mai multe depozite, inventar inițial, inventar final, sfârșit de perioadă, 4 niveluri de preț pentru parteneri, loturi, FIFO, LIFO, WAC.

începând de la 5 Euro/utilizator/lună

Perfect Invoice

Un sistem de facturare, ușor de utilizat, care lucrează cu mai multe monede, tipuri de documente personalizabile, transport, vouchere, etc.

Include eFactura, upload, download XML, PDF, ZIP, generare eToken, listă mesaje SPV, importă/vizualizează facturi furnizori din ZIP/XML, vizualizează erorile facturilor încarcate.

începând de la 1 Euro/utilizator/lună

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632