Perfect Invoice

Un sistem de facturare, ușor de utilizat,
care lucrează cu mai multe monede,
sisteme de transport, vouchere,
tipuri de documente personalizabile,
eFactura, upload/download XML, PDF, ZIP, eToken

Un modul de facturare este un instrument care permite companiilor să creeze, să urmărească și să trimită facturi sau chitanțe prin e-mail.

perfectinvoice

Perfect Invoice poate fi utilizat ca un modul independent sau ca un modul integrat în cadrul Perfect CRM. Licența Perfect CRM include aplicația Perfect Invoice.

 • Sistemul generează automat Facturile ținând cont de reședința clientului (intern/extern) și a statutului clientului (plătitor/neplătitor de TVA) folosind normele de taxare corespunzătoare.
 • Prețul produsului este calculat luând în considerare nivelul de prețuri alocat clientului și moneda. Dacă setați modulul de expediere, puteți calcula instantaneu costul de transport al produselor dvs.
 • Puteți adăuga sau nu la factură costul de transport sau valoarea unui voucher. Puteți seta metoda de plată, termenele de plată și dacă o factură este platită sau nu.
 • Puteți utiliza diferite tipuri de articole (produse, servicii, link-uri de acces sau fișiere descărcabile). Puteți seta pentru ele: unități de măsură, categorii, atribute, diferite clase etc.

perfect invoice

 • Configurare ușoară
 • BI performant
 • Diagrame, Căutare avansată
 • Export în toate formatele
 • Integrat cu CRM și Shop
 • Multi Moneda
 • Niveluri de Preț
 • eFactura

sistemul de facturare

setări sistem

Conturile sunt Companii sau Persoane cu toate informațiile necesare completate, nume, adresă, e-mail, numele companiei, conturi bancare, etc.
Puteți utiliza metodele de plată ale sistemului, voucherele sau costul de transport care se calculează automat.

documente

Puteți genera automat Facturi din documente de ieșire, transferând comenzile finalizate din Perfect Shop sau transferând cotații din Perfect CRM.
Puteți personaliza template-urile pentru Facturi și Chitanțe după cum doriți.

eFactura

Perfect Invoice este o aplicație complet integrată capabilă să genereze fișiere XML și PDF, să "comunice" cu serverele autorităților fiscale și să importe sau exporte toate documentele necesare în toate formatele.
Sistemul poate importa și interpreta fără efort fișierele ZIP arhivate, generând automat Facturi de Furnizor sau oferind vizualizări ale fișierelor XML arhivate.
La fiecare acces al sistemului se generează o Listă de Mesaje, care arată erorile la încărcarea propriilor facturi XML precum și facturile trimise sau primite în ultimele 60 de zile.
Facturile Furnizor importate au inițial un statut temporar până când noile articolele generate sunt validate.
Sistemul vă ajută să generați în câteva secunde un token virtual, esențial pentru toate tranzacțiile (încărcare, descărcare de fișiere XML/ZIP).

crm, stocuri, shop online

Perfect Invoice este integrată nativ cu aplicațiile Perfect CRM, Perfect Inventory și Perfect Shop.
Aplicația Perfect Invoice este inclusă în licența Perfect CRM, dar poate funcționa și ca o aplicație independentă.
Utilizând Produsele din Catalogul CRM-ului, Conturile din Contactele CRM-ului precum și alte module comune, cum ar fi sistemele de transport, țările și statele, Perfect Invoice funcționează optim.
Perfect Invoice poate fi utilizat împreună cu Perfect Inventory pentru transferul între aplicații a documentelor de intrare sau de ieșire.
Mai mult, Perfect Invoice este conectat cu Perfect Shop, facilitând generarea și gestionarea facturilor de magazin.

perfect catalog

 • Setare facilă
 • BI foarte puternic
 • Grafice, Căutare Avansată
 • Export în toate formatele
 • Furnizori, Brand-uri
 • Coeficienții de preț
 • Prețuri în mai multe valute
 • Taxă pe produs

catalog produse

setări

Setați greutățile, lungimile, atributele text ale produselor (cum ar fi culorile, alb, roșu, albastru), atributele valorice (cum ar fi garanția, 12 luni, 24 luni etc.), mărcile, taxele, categoriile, subcategorii și subsubcategorii. Logo-ul brand-ului pe care îl adăugați în Brands va fi folosit pentru a înlocui automat fotografia produsului în cazul în care lipsește. Taxele vor fi stabilite pentru fiecare produs conform legislației țărilor referitoare la companii sau persoane. Există o opțiune de meniu FAST EDIT în care puteți edita costul și prețurile pentru cantități mari de produse sau pentru produse importate din Excel, XML sau JSON.

furnizori

Puteți adăuga pentru fiecare furnizor, detaliile acestuia, persoanele de contact, moneda furnizorului împreună cu coeficienții de cost și preț. Pentru calcularea costului produsului aveți seturi de coeficienți de cost care vă ajută să modificați în cel mai scurt timp costul tuturor produselor. Pentru prețurile de vânzare a produselor, puteți avea până la 4 niveluri de parteneri, cum ar fi Bronz, Argint, Aur etc., și mai multe seturi de coeficienți pentru a ajusta toate prețurile din mers. În acest fel puteți păstra o marjă sănătoasă pentru întregul catalog fără a modifica prețurile produselor unul câte unul.

catalog produse

Produsele au multe setări, cum ar fi niveluri de preț pentru parteneri, coeficienți de preț, monede, greutate, lungime, atribute, categorii, fișiere atașate, numărul fotografiilor și numărul câmpurilor pentru specificații. Există comutatoare pentru: produse active, produse online, produse contabile, produse de export etc. Puteți selecta produse pentru a construi și exporta în toate formatele (Excel, XML, Word, PDF etc.) liste de prețuri personalizate.

perfect shop

Cu ajutorul produselor din catalog puteți configura un magazin online în mai multe limbi, ușor de utilizat, responsive, incredibil de simplu, care poate fi configurat ca un Magazin, B2B, Sistem de Comandă sau Catalog Online.

PERFECT SHOP

facturi clientilista mesaje SPVlog arhiveDeschideți un cont gratuit astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632