flux de lucru contacte

Cum să generați clienți potențiali și conturi noi!

flux de lucru contacte.1. Generați Lead-uri

Modulul Campanii de marketing vă ajută să generați lead-uri și mai mult, să știi exact care sunt clienții potențialii generați de fiecare proiect de marketing. Trasabilitatea cliențiilor este foarte importantă. Dacă cunoașteți marja produselor sau serviciilor pe care le vindeți clienților generați de un anumit proiect de marketing dar și costul proiectului, puteți calcula rentabilitatea banilor investiți în fiecare proiect de marketing (ROI, Return of Investment). Este esențial să știi cât va costă achiziționarea unui client și câți bani a generat pentru a realiza pe viitor doar campanii de marketing care să includa proiecte care aduc bani.2. Lead-uri și Conturi

Perfect Campaigns lucrează cu Lead-uri și Conturi. Un Lead poate avea doar o adresă de e-mail. Un Cont este un client cunoscut care are o adresă, un domeniu de activitate, persoane de contact, informații despre companie, etc, astfel încât să putem face o cotație pentru el. De îndată ce completați datele necesare în Lead-uri, puteți transfera Lead-urile în Conturi.3. Profilați Conturile

Modulul Contacte vă ajută să profilați conturile obținute din campaniile de marketing și să generați liste de marketing personalizate pentru fiecare acțiune de marketing. Dacă vă profilați potențialii clienți, îi puteți crește pas cu pas de la stadiul de Vizitator până la stadiul de Client facturat, puteți comunica cu aceștia într-un mod targetat, veți evita să trimiteți mesaje cu informații inutile sau oferte neinteresante care îi pot încuraja să se dezaboneze, veți putea stabili obiective clare pentru agenții de vânzări și departamentul de marketing pentru fiecare grup de clienți și veți găsi modalități de a continua să vindeți celor care au cumpărat deja.
În Perfect CRM puteți selecta clienții după,
- Adresă
- Domeniu de activitate
- Funcție
- Călătoria Clientului, care reprezintă etapele de dezvoltare a relațiilor de colaborare cu clienții dumneavoastră (Vizitator - orice contact, Prospect - dacă s-a inregistrat în Shop, Landing sau Helpdesk, Calificat pentru Marketing dacă face parte dintr-o lista de marketing, Calificat pentru Vanzari daca are făcută o ofertă deja sau a plasat o comandă în Shop, Client dacă a cumpărat deja de la dvs.)
- Sisteme de scoring. Puteți seta mai multe sisteme de scoring pentru a profila clienții după diverse criterii, de exemplu, după locație, dacă au sau nu buget pentru a face o achiziție, după timp, dacă se grăbesc sau nu, după autoritate, daca au sau nu o poziție de decizie etc. In funcție de punctaj, vanzătorii îi pot aborda mai întai pe cei mai predispuși să cumpere fără a pierde timpul cu cei indeciși.
- Etichete. Puteți atribui fiecărui client câte etichete doriți pentru a-i putea selecta cât mai corect posibil. Odată profilați, puteți utiliza generatorul de liste de marketing pentru a genera liste personalizate exact așa cum doriți pentru acțiuni targetate.

3. Contactați Lead-urile și Conturile

Odată generate listele de marketing pentru fiecare grup țintă de clienți (Lead-uri și/sau Conturi), acestea pot fi folosite pentru a contacta clienții fie prin mesaje Email/SMS/Whatsapp, fie prin apeluri telefonice click2call în funcție de obiectivele stabilite. Pentru mesajele de e-mail/SMS/Whatsapp puteți folosi template-uri pe care le puteți crea foarte ușor folosind un editor HTML încorporat. Ulterior le puteți copia și modifica. Pentru trimiterea prin e-mail, va trebui setat în plus un subsol care include linkul de dezabonare. În Perfect Campaigns, atunci când un client se înregistrează, are 2 opțiuni de abonare, pentru Newletter și separat pentru Promoții. Clientul se poate dezabona ulterior de la fiecare dintre ele in functie de tipul de email trimis de voi, Newsletter sau Promotie. Dacă clientul se dezabonează de la Newsletter, acesta poate rămâne activ pentru Promoții. Campaniile pot fi copiate și repetate fără griji. Copia campaniei poate fi trimisă din nou tuturor clienților care nu s-au dezabonat de pe lista de marketing la care a fost trimisă campania inițială.
4. Inregistrați și Măsurați Activitățile

În Modulul Activități sunt înregistrate toate activitățile Vânzătorilor în relație cu clienții alocați (întâlniri, apeluri individuale, vizite, webinarii, etc), inclusiv campaniile de Email/SMS/Whatsapp/Apeluri care sunt înregistrate automat. De exemplu, dacă un agent de vânzări sună un client de pe platformă, apelul va fi înregistrat automat ca activitate pentru acel agent de vânzări. Mai mult, numărul de activități pentru o perioadă de timp poate fi urmărit și poate reprezenta un KPI pentru vânzător.

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632