Perfect Landing

O platformă simplă, incredibil de ușor de utilizat,
care vă ajută să vă generați propriul site web
responsiv la dimensiunea ecranului, în mai multe limbi,
fără ajutorul unui designer profesionist.

perfectlanding

Setați-vă meniurile, selectați câteva fotografii și creați propriile pagini web folosind un editor HTML simplu (un editor similar cu MS Word). Pentru o experiență de utilizator mai bună, aveți o versiune desktop și o versiune mobilă a paginilor web. Platforma acceptă mai multe limbi, având dicționare încorporate pe care le puteți selecta.
Noul site web generat va fi găzduit de noi și va fi accesat de clienții voștri prin numele vostru de domeniu web sau alt link.

Să presupunem că aveți pagina web a companiei, dar ați dori să aveți, pentru fiecare campanie de marketing, o pagină web dedicată, unde puteți capta clienții potențiali generați de campanie. În acest caz, folosind Perfect Landing, puteți construi în cel mai scurt timp, o pagină web landing/destinație pentru campanie, pe care o puteți conecta cu pagina web principală a companiei.

PERFECT LANDING poate fi configurată ca o Pagină Landing (de destinație), un Site Web sau un Blog. Pentru a capta clienții potențiali puteți utiliza PERFECT LANDING ca Formular de Contact, Formular pentru înregistrare la Newsletter sau Formular pentru înregistrare la Evenimente.

PERFECT LANDING este integrat cu PERFECT CRM, astfel încât clienții înregistrați sunt copiați automat în lead-urile CRM.

perfect landing admin

 • Configurare într-o zi
 • Multi-limbă
 • Meniuri structurate
 • Import dicționare
 • Meniuri configurabile
 • Admin prospecţi
 • Formular de contact
 • Termeni și condiții

landing admin

setări conținut

Puteți seta culoarea temei, limbile, logo-ul dvs., configurația meniurilor și a antetelor (glisoare sau fotografii fixe) dar și înălțimea fotografiilor.
Pentru meniul principal sunt disponibile 5 opțiuni pe care le puteți utiliza, având următoarele nume implicite. [Acasă], [Despre noi], [Servicii], [Produse], [Blog].
Pentru fiecare opțiune de meniu pe care o afișați, [Acasă], [Despre noi], [Servicii], [Produse] trebuie să introduceți blocurile text ale paginilor meniurilor și numele acestora. Folosind aceste blocuri construim pagini HTML care sunt atașate la opțiunea corespondentă din Meniul principal. Puteți previzualiza oricând aceste pagini folosind butonul Previzualizare Conținut.

bibliotecă conținut

Este o bibliotecă de elemente de design HTML pe care le puteți folosi pentru a crea pagini web frumoase. Trebuie doar să copiați elementele din bibliotecă și să le lipiți în blocurile text ale paginilor, atât pentru vizualizarea desktop, cât și pentru mobil. Dacă setați o pagină Landing în mai multe limbi, trebuie să faceți traducerea pentru fiecare limbă.

dicționare

Puteți selecta diferite dicționare pentru site-ul dvs. în mai multe limbi. Dacă este selectat mai mult de un dicționar/limbă, platforma va genera o opțiune de meniu, Limba, cu toate limbile selectate.
Fiecarei opțiuni de meniu îi puteți schimba numele în Dicționare Aplicații. Dacă setați o pagină Landing în mai multe limbi, trebuie să introduceți numele meniurilor precum și conținutul paginilor pentru fiecare limbă.

formular de înregistrare

Aveți un formular de înregistrare complet funcțional pentru noi potențiali/clienți. Formularul este compatibil GDPR având 2 selectoare de înscriere pentru newslettere și/sau promoții. Dacă ați achiziționat modulul CRM, clienții vor fi copiați automat în Lead-uri.
Puteți selecta noii clienți și puteți comunica cu aceștia folosing Instrumentele din CRM: campanii de email, SMS, Whatsapp, Apeluri Telefonice.

perfect landing front

 • Teme de culori
 • Nr minim de Butoane
 • Schimbare limbile
 • Butoane Helpdesk, Shop
 • Configurare antet și subsol
 • Configurare meniuri
 • Blog
 • Link-uri subsol

landing front

website

Site-ul web este pe deplin receptiv în ceea ce privește ecranul. Puteți schimba oricând schemele de culori, bannerele de antet, activarea/dezactivarea opțiunilor de meniu sau blocurile de pagini web. Puteți utiliza linkul Perfect Landing pentru a atașa pagina web nou generată la un domeniu web sau la pagina dvs. web principală, dacă aveți deja una. De asemenea, puteți introduce linkul direct într-un buletin informativ sau într-o postare pe rețelele sociale pentru a obține mai mulți clienți în cazul în care doriți să utilizați Perfect Landing ca formular de contact.

blog

Perfect Landing are un blog complet funcțional în care puteți posta articole pentru clienții voștrii cu privire la activitatea vostră, studii de caz, ultimele buletine informative, fotografii sau articole publicitare noi, comunicate de presă, evenimente de companie sau personale, realizări noi, certificări, etc. Articolele au un titlu, o fotografie, o dată și un bloc text HTML pentru descriere. Puteți organiza articolele blogului după tip și categorie.

limbă

În meniul principal, vizitatorii pot selecta una dintre limbile pe care le-ați setat pentru site-ul dvs. web. Antetul, meniul și tot conținutul vor fi afișate în limba selectată.

Termeni și condiții

Există o pagină specială, Termeni și condiții, unde vă puteți publica termenii și condițiile legate de utilizarea site-ului. Această pagină poate fi conectată în subsolul paginilor dvs. web.

Deschideți un cont gratuit astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

vizionați toate videoclipurile

Invatați cum să utilizați Aplicațiile sau Modulele noastre vizionând toate videoclipurile noastre.

Toate Videoclipurile

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632