cum să perfecționezi campaniile

optimizați până la perfecțiune campaniile dvs. de marketingperfect crm.


Având venitul din Vânzări și costul din Campanii puteți calcula ROI (Return of Investment) pentru fiecare Proiect de Marketing.

campanii.

planuri de marketing

Fiecare Plan de Marketing conține multe Campanii de Marketing, fiecare Campanie de Marketing având obiective specifice în ceea ce privește numărul de clienți potențiali și veniturile.

campanii de marketing

Fiecare Campanie conține multe Proiecte de Marketing. Campaniile pot fi create de la zero sau pot fi generate folosind Generatorul de campanii bazat pe proiecte de top.

proiecte marketing

Fiecare Proiect de Marketing conține multe Task-uri. Fiecare Task are asociate Costuri generate de terți sau resurse proprii.

vânzări.

pipeline-uri

Oportunitățile pot fi grupate în Pipeline-uri. Puteți utiliza Pipeline-uri, de exemplu, pentru diferite echipe de vânzări, categorii de produse, etc.

oportunități

Oportunitățile au un câmp de evaluare, pași oportunitate, oportunitate câștigată, date etc. Fiecare Oportunitate poate avea una sau mai multe Cotații.

cotații

Cotațiile pot fi făcute folosind o singură monedă sau mai multe valute și includ taxe. Pentru fiecare articol din cotație, sunt calculați toți indicatorii de profitabilitate.

r.o.i. este rege.

returnarea investiției

Având venitul din Vânzări și costul din Campanii puteți calcula ROI (Return of Investment) pentru fiecare Proiect de Marketing.

calculul r.o.i.

Puteți calcula rentabilitatea investiției pentru fiecare Proiect de Marketing, Campanie sau Plan de Marketing. ROI este principalul indicator în marketingul digital.

indicator r.o.i.

Doar indicatorul ROI arată care Proiecte de Marketing au fost bune și le poți repeta sau care au fost proaste și le poți uita.

Deschideți un cont gratuit astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632