cum încep
perfect campaigns

Explorați toate modulele și aplicațiile platformei Perfect Campaigns

cum încep.1. Componentele Platformei

Perfect Campaigns are următoarele module: Perfect CRM care include, Campanii de marketing, Contacte, Vânzări, Catalog, Instrumente (E-mailing, SMS, Whatsapp, Campanii de apeluri), Perfect Inventory, Perfect Invoicing și modulele de administrare ale aplicațiilor Perfect Landing, Perfect Shop și Perfect Helpdesk.

Perfect Landing (generator de site-uri web), Perfect Shop (generator de shop-uri online) și Perfect Helpdesk (platformă pentru managementul tichetelor de suport) sunt aplicații online care pot fi accesate de clienții dvs. printr-un link dedicat.

Puteți comanda unul sau mai multe module sau aplicații pentru afacerea dvs. în Magazinul nostru de Licențe [Comandă Licență/Order License].2. Cum Funcționează Aplicațiile

Dacă doriți să deschideți în același timp platforma Perfect Campaigns și o aplicație online Perfect Landing, Perfect Shop sau Perfect Helpdesk, utilizați două browsere diferite, de exemplu, deschideți platforma în Google Chrome sau Firefox și aplicația în MS Edge. Toate aplicațiile sunt optimizate pentru toate browserele noi, pentru ecrane desktop sau mobile. Dacă nu le aveți instalate deja, vă rugăm sa le instalați.

Dacă doriți să deschideți în același timp, pentru două conturi diferite, două aplicații (Perfect Landing, Perfect Shop sau Perfect Helpdesk), utilizați două browsere diferite pentru ele deoarece platforma și aplicațiile folosesc aceleași variabile de browser (cum ar fi, de exemplu, tema culorilor aplicațiilor) și, dacă nu sunt separate, unele informații legate de sesiune pot migra de la o aplicație la alta. Puteți utiliza un dispozitiv mobil, pentru al doilea browser (tabletă sau telefon).

Puteți deschide într-un singur browser toate aplicațiile ale aceluiași cont (Perfect Landing, Perfect Shop sau Perfect Helpdesk). Ele se vor deschide într-o singură fereastră/tag a browserului, pe rând.3. Explorați Perfect Campaigns

Deschideți gratuit un cont în Perfect Campaigns [Login Perfect Campaigns]/Utilizator Nou.

Explorați [Planurile de licențiere/Licensing Plans] și [Videourile de prezentare] pentru a înțelege valoarea și caracteristicile produselor software Perfect Campaigns.

Explorați platforma în sine după ce vă înregistrați și vă autentificați.

Explorați exemplele de aplicații, Landing Exemple, Shop Exemple sau Helpdesk Exemple [Landing, Shop, Helpdesk] pentru a înțelege cum să generați o pagină de web, un magazin de comerț electronic sau o aplicație helpdesk.

Explorați Magazinul de Licențe Perfect Campaigns [Comandă Licență/Order License] pentru a înțelege modul de comandă și licențele disponibile care sunt potrivite pentru afacerea dvs.

Puteți găsi link-urile de mai sus în subsolul site-ului, www.perfectcampaigns.com4. Contul dvs. Gratuit

Puteți comanda o Licență Gratuită [Comandă Licență/Order License] pentru a accesa gratuit Contul dvs. Contul Gratuit este disponibil numai pentru platforma Perfect Campaigns.

Perfect Landing, Perfect Shop, Perfect Helpdesk nu au o versiune gratuită de licențiere, deoarece trebuiesc făcute setări personalizate pe server pentru a genera link-urile de acces ale clienților dvs. către aplicații.

Puteți încerca oricând aplicațiile online Exemplu, Landing Exemple, Shop Exemple sau Helpdesk Exemple [Landing, Shop, Helpdesk] împreună cu modulele lor de administrare din Perfect Campanigns (opțiunea meniului Aplicații) pentru a afla cât de ușor pot fi setate.5. Participați la Evenimentele Noastre

Vă puteți înregistra și participa gratuit la Evenimentele noastre (webinarii, seminarii, prezentări). Lista de evenimente și datele la care vor avea loc se află în meniul Setări/Evenimente.6. Ajutor

În platforma Perfect Campaigns, meniul Setări, puteți găsi baza noastră de cunoștințe Ajutor, care conține multe articole de prezentare și videoclipuri în mai multe limbi. Puteți găsi o mulțime de răspunsuri acolo.

Deschideți un cont gratuit astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632