integrari

Partenerii noștri de integrare pentru
Campanii de e-mail/SMS/Whatsapp/Apeluri și Plăți

Perfect Campaigns cooperează cu companii de servicii cloud pentru a vă oferi o gamă completă de instrumente cu care să vă construiți campaniile de marketing și sistemele de plăți. Aceste servicii nu sunt gratuite și trebuie plătite conform planului de licențiere al fiecărui furnizor.
integrari.step 1. Evaluați


Accesați platformele partenerilor noștri de integrare și evaluați-le serviciile. Verificați planurile de licențiere, termenii și condițiile lor de plată și alegeți pe cel mai bun pentru voi.step 2. Testați

Fiecare furnizor oferă programe de testare gratuită. Introduceți acreditările API Sandbox/Testare în platforma noastră și începeți să le testați serviciile.step 3. Producție

Când sunteți convins că un singur furnizor este cea mai bună opțiune pentru dvs., alegeți un plan de licențiere și începeți să lucrați în mediul de producție.

integrare Email SMTP

Puteți integra platforma Perfect Campaigns cu orice server SMTP.
Chiar dacă nu este recomandat, puteți utiliza și serverul local de e-mail pentru campanii de e-mail. Dacă trimiteți mai mult de 500 de e-mailuri/zi, este mai bine să utilizați un server de bulk e-mail specializat. În caz contrar, puteți ajunge pe lista neagră a serverelor de internet, iar e-mailurile vor ajunge în dosarul Junk.

Cu Perfect Campaigns aveți avantajul de a trimite e-mailurile dintr-o Listă de Marketing cu mai multe servere. Dacă abonamentul la un provider specializat se termină, puteți continua să trimiteți e-mailurile folosind serverul local sau Gmail 500/zi sau Yahoo 100/zi.

integrare SMS

Alegem cele mai bune platforme SMS, preț/performanță, pentru tine.

integrare Whatsapp

Puteți trimite mesaje Whatsapp clienților dvs. pentru a le reaminti promoțiile voastre.

integrare Apeluri Telefonice

Cloud Talk și Voip Studio sunt platforme accesibile și ușor de utilizat pentru a vă apela clienții direct din platformă.

integrare Plăți

PayPal și Stripe sunt platforme internaționale de plată bine cunoscute.

Deschideți un cont gratuit astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632