cum organizez evenimente cu
perfect campaigns

Setați toate modulele și aplicațiile platformei Perfect Campaigns pentru a organiza evenimente

cum organizez evenimente.Perfect CRM


Setări Campanii

În funcție de complexitatea evenimentului, îl puteți seta ca un Plan de marketing sau ca o Campanie de marketing. Introduceți Proiectele și Task-urile Campaniilor de marketing. De exemplu, un Proiect de marketing poate fi tipărirea unei broșuri care poate include Task-urile: designul broșurilor precum și imprimarea broșurilor la tipografie. Fiecare Task poate avea costuri atașate cu propriile Resurse sau cu terți (Provideri). În cazul nostru, daca Designul a fost realizat intern, atunci se poate calcula un cost la un tarif orar specificat pentru Resursa respectivă. Imprimarea brosurilor va avea un cost dat de factura emisa de tipografie. Speakerii care trebuiesc plătiți pot fi, de asemenea, un cost. Suma tuturor costurilor din Task-uri va fi inclusă în calculul ROI (rentabilitatea investiției) împreună cu Veniturile din vânzarea de bilete sau sponsorizari.
Rentabilitatea investiției este calculată automat pentru Campaniile și Proiectele de marketing.


Setări Contacte

Contactele care le puteți introduce sunt Conturi sau Lead-uri. Conturile sunt persoane fizice sau companii care au toate datele completate. Lead-urile pot avea doar adresa de e-mail completată. Conturile pot avea Scoring-uri sau Etichete pentru a le putea filtra mai bine. Un exemplu de Eticheta poate fi genul contactelor, bărbați, femei. Daca organizați un eveniment doar pentru femei, puteți filtra imediat lista de Conturi. Puteți genera diverse Liste de Marketing care conțin Conturi și Lead-uri filtrate în funcție de diferite criterii. Aceste liste pot fi folosite pentru E-mailuri, SMS-uri, Whatsapp sau Apeluri telefonice „click2call” direct din platformă.


Setări Catalog

Definiți în Produse tipurile de bilete pe care doriți să le vindeți și tipurile de sponsorizări. Pentru aceasta, trebuie să setați înainte pentru ele Categoriile, Atributele, Unitățile de măsura, Taxele (TVA), etc. Puteți seta costul produselor egal cu zero. Biletele vor aparea în Perfect Shop configurat pentru vânzarea de bilete online. Odată ce un bilet este achiziționat online, clientul poate descarca oricând factura. Sponsorizarile pot fi folosite în Cotații/Proforme ca produse/servicii folosind diverse Monede. Cotațiile pot fi exportate în Facturi. Tot în Catalog, puteți seta Promoții fie ca valoare fixă, fie ca procent pentru produsele/serviciile oferite. Promoțiile sunt activate automat la data de începere și dispar la data de încheiere. Numai o singură promoție poate fi aplicată produsului/serviciului la un moment dat.


Setări Vânzari

Dacă aveți o echipă de vânzari, puteți seta KPI-uri/obiective pentru fiecare Vânzator. Puteți seta un furnizor generic pentru toate produsele/serviciile. În Vânzari, puteți crea Cotații/Proforme. Odată plătite, le puteți transfera în Oportunitați pentru a urmări marja generată și/sau le puteți transfera în Facturi.


Setări Instrumente

Aici puteți seta campanii de E-mail/SMS/Whatsapp/Apeluri telefonice pentru Listele de Marketing sau trimite mesaje pentru contacte individuale.Perfect Landing


Cu Perfect Landing puteți crea site-ul evenimentului, eventual în mai multe limbi, în mai multe culori, având la dispoziție în meniul principal, 4 opțiuni (Acasă, Despre noi, Servicii, Produse), și o opțiune de Blog în care puteți publica diverse articole. Beneficiați și de un formular de contact, unde îi puteți capta pe cei interesați de eveniment. Aceste contacte, odată înregistrate, sunt transferate automat în Leads.Perfect Shop


Configurați Perfect Shop pentru a vinde online bilete la evenimentul dvs. Meniul principal are 2 opțiuni disponibile (Despre noi, Servicii), o opțiune pentru Produse/Servicii și o opțiune pentru Promoții. Magazinul va fi setat cu un singur produs în coș, și cu stoc dacă aveți un numar limitat de produse/servicii, respectiv bilete. Prețul poate fi afișat atât în moneda de bază, cât și în alte valute. Plata este posibilă în orice monedă prin PayPal sau Stripe, care sunt cei mai mari procesatori de plăți din lume. Dacă doriți sa oferiți invitații gratuite, generați un voucher cu valoarea biletului pentru persoanele care se califică. Clienții sunt transferați automat în Lead-uri odată ce se înregistreaza în Shop.Perfect Helpdesk


Dacă doriți să aveți un dialog consistent, la obiect, cu clienții dvs., puteți utiliza modulul Perfect Helpdesk împreună cu Baza de cunoștințe. Acolo, clienții pot afla știri despre eveniment și, desigur, pot genera bilete cu întrebari, preocupări și observații. Clienții sunt transferați automat în Leads odată ce se înregistreaza în Helpdesk.Partea frumoasă este ca totul se întâmplă automat, organizat și puteți vedea în orice moment ROI-ul evenimentului, respectiv cât ați cheltuit cu evenimentul versus cât ați adunat din vânzarea de bilete și sponsorizări.

Începeți perioada de probă gratuită de 3 luni, astăzi!

este nevoie doar de acces la internet, fără card de credit, fără risc

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632