program de recomandări

V-ați întrebat vreodată cum să câștigați bani cu Perfect Campaigns?
Este mai ușor decât credeți!

program de recomandări.1. Beneficiul Dvs

Pentru fiecare client recomandat la Perfect Campaigns, câștigați 15% din achizițiile sale.2. Explorați Perfect Campaigns

Mai întâi, explorați planurile noastre de licențiere, modulele platformei noastre și videoclipurile de prezentare pentru a înțelege valoarea produselor care urmează să le recomandați.
Înregistrați-vă și explorați platforma în sine împreună cu Exemplele de aplicații online (Perfect Landing, Perfect Shop sau Perfect Helpdesk). Explorați magazinul nostru de licențe pentru a înțelege sistemul de comandă.
Dacă doriți să deschideți în același timp platforma Perfect Campaigns și o aplicație online (Perfect Landing, Perfect Shop sau Perfect Helpdesk), utilizați două browsere diferite, deschideți platforma în Google Chrome și aplicațiile în MS Edge. Toate aplicațiile sunt optimizate pentru toate browserele mai noi.
Dacă doriți să deschideți în același timp două aplicații (Perfect Landing, Perfect Shop sau Perfect Helpdesk) care aparțin de două conturi de utilizator diferite, utilizați de asemenea două browsere diferite pentru ele. Pentru al 2-lea browser, puteți utiliza un dispozitiv mobil (tabletă, telefon).
Platforma și aplicațiile folosesc aceleași variabile de browser (cum ar fi tema culorilor aplicațiilor, de exemplu) și, dacă nu sunt deschise separat, unele informații pot migra de la o aplicație la alta.3. Linkul Dvs. de Recomandare

Dacă sunteți înregistrat în Perfect Campaigns, puteți găsi Programul de recomandări împreună cu Linkul dvs. unic de recomandare în meniul Setări/Program de recomandări. Modalitățile prin care puteți înregistra Clienții Referiți în program sunt:
Automat: În cadrul Programului de recomandări, obțineți un link de recomandare unic generat pentru dvs., pe care îl puteți utiliza pentru a recomanda automat platforma Perfect Campaigns clienților potențiali, trimițând mesaje sau postând anunțuri care conțin imagini care au atașat Linkul dvs. de recomandare. Atunci când clienții dau clic pe imagine, ei vor fi redirecționați către formularul programului nostru de recomandări, unde pot merge mai departe la formularul platformei de înregistrare a unui nou utilizator.
Manual: Puteți înregistra potentiali clienti și manual în meniul Clienți Recomandați, doar daca acestia sunt deja înregistrați în Perfect Campaigns si, bineinteles, dacă nu au fost înca înregistrati de altcineva în Programul de Recomandari.
Dinamic: 1) Dacă puteți trimite e-mailuri în care construiți mesajul fiecărui e-mail costumizat folosind informațiile fiecărui client, puteți concatena cu ușurință Linkul de recomandare cu adresa de e-mail a fiecărui client și puteți atașa linkul rezultat la o fotografie încorporată în e-mail. Atunci când clientul dvs. va face clic pe fotografie, acesta va fi transferat în formularul Programului de Recomandare. În același timp, vom introduce adresa lui de e-mail la Clienți Recomandați în contul vostru. Din formularul Programului nostru de Recomandare, aceștia pot merge mai departe la formularul platformei de înregistrare Utilizator Nou sau pot vizita site-ul Perfect Campaigns.
2) Dacă nu puteți trimite astfel de e-mailuri personalizate din sistemul dvs., puteți utiliza sistemul platformei noastre de Campanii E-mail (Meniul Instrumente) unde puteți realiza totul în câțiva pași simpli. În primul rând, dacă nu aveți un cont plătit pe platforma noastră, obțineți o Licență Gratuită și introduceți informațiile de bază, inclusiv serverul de e-mail pe care doriți să-l utilizați pentru campania de e-mail. Importați adresele de e-mail ale clienților dvs. în Lead-uri și generați o Listă de Marketing. Alegeți unul dintre anunțurile gata făcute realizate de noi (Meniul Setări/Descărcare Kit în Programului de Recomandare) sau creați unul nou și introduceți-l într-un Album foto nou. Creați un Template de e-mail (corpul newsletter-ului dvs.). În formul de editare al Template-ului de e-mail, tab-ul Recomandări, selectați Albumul foto care conține fotografia de recomandare care va avea atașat Linkul dvs. de Recomandare și e-mailul clientului. Testați sistemul folosind o Listă de Marketing de test care conține 1 sau 2 adrese de e-mail. Trimiteți campania prin e-mail și așteptați să vedeți ce clienți dau clic pe fotografia dvs. de recomandare și ajung la formularul Programului de Recomandare. Toți aceștia vor fi inserați ca și Clienții dvs. Recomandați. Din formularul Programului de Recomandare, aceștia pot accesa site-ul web Perfect Campaigns pentru a afla mai multe despre platformă sau formularul de înregistrare Utilizator Nou al platformei. Dacă vor plasa comenzi, comenzile vă vor fi alocate.
4. Anunțuri gata făcute

Utilizați pachetul nostru de reclame gata făcute, pe care îl puteți găsi și descărca în meniul Programului de recomandare, cu imagini/bannere gata de utilizare care pot fi folosite în e-mailuri, site-uri web sau chiar campanii Facebook sau Google Ads. Nu uitați să atașați linkul de recomandare la imagini sau bannere.5. Cum îți iei banii

Odată ce ați atins o valoare a comisionului de 150 de euro, puteți solicita un Contract de Comision, pentru a fi plătit. Selectați Comenzile calificate din meniul Programului de recomandări și faceți clic pe butonul [Comision de dorințe]. Citiți Programul nostru de recomandări împreună cu Termenii și condițiile noastre pentru o descriere detaliată a procesului.

perfect campaigns

Perfect Campaigns SRL
Adresa:
Jiului 2A
București
Romania

Email: perfectperfectcampaigns.com
Telefon: 40745632632